Tal Memorial: Remis i alle partier


GM Magnus Carlsen spilte remis mot GM Peter Svidler i 6.runde av Tal
Memorial. Magnus forsøkte å overraske Svidler med 12.f4?! i hovedvarian-
ten i Grünfeld-indisk, men ut i midtspillet fikk Svidler et lite trykk med løper-
paret, men Magnus holdt greit balansen og remisen var klar like etter
1.tidskontrollen. Siden alle de andre partiene også endte remis er Magnus
fortsatt i delt ledelse.I dagens 7.runde skal Magnus ha svart mot VM Vishy
Anand. Remis vil i utgangspunktet være et veldig godt resultat. Chess Bomb
vil overføre partiene live fra kl.12. Les runderapport hos TWIC og se også
ChessBase.
Foto:www.russiachess.org

  1. Må bare innrømme at æ finn det veldig tilfredstillende at Nakamura blir klistra gang på gang 🙂 I sær nu når han blir trent av Kaspy.. Hehe.. Dæven det blir prestisjeoppgjør i siste runde når Magnus møte Naka. Det blir nok særlig spesielt den her gangen når det e offisielt at Kasparov står bak forberedelsan. Glede meg. Men først må Nepo beseires. På slutten av turneringan bruke Magnus å spille bra. Sikkert pga all fysisk trening han utøve.
   Må si at æ syns Anand spille gørrkjedelig. Men det virke nesten umulig å slå han. Det ser så enkelt ut når han spille seg til remis. Han forenkle alt, bytte vekk, og oppnår tidlig klare remisstillinge. Solid fyr, men kjedelig å følge. Virke som han aldri tar sjanser og går inn i uklare stillinger.

  2. Naka virker ikke i slag i denne turneringen. Heller ikke Anand virker interessert i noe annet enn korte remiser. Veldig skuffende for oss som husker Anand for hans praktfulle turneringsseire.Vi må kunne forvente noe mer av en stor champ som Anand. Gelfand vil han slå ganske greit i en VM-kamp, så han kunne godt spilt for fullt. Slik det er nå opplever jeg at han spiller litt med håndbrekket på.Det er litt trist å oppleve.

  3. Trur du Naka-Carlsen blir en højdare? Æ trur vi får se en tidlig nyhet i det partiet. Trur nok begge har spart på noen hemmeligheter til det partiet. Trur du?

  4. Jeg tror Magnus avslutter med to remiser. Han virker ikke i slag i denne turneringen. Har ikke den ekstra formen han har når han er på topp.Misser små finurligheter. Har misset vinster mot både Kramnik, Karjakin og Ivanchuk. Ikke noe godt tegn.

  5. Du har nok rett i at han mangler det lille ekstra på toppformen, men han er ikke i dårlig form heller. Sånn midt på treet.
   Men han kan fort vinne de to siste alikavel. Synes han spiller på en mystisk måte for tiden. Veldig passiv i åpningen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg