Nordstrand GP i helgen


IM Nicolai Getz (t.h.) vant Nordstrand GP i fjor. Han er ratingfavoritt
også i år. Kanskje blir det en ny finale mot klubbkompisen, FM
Daniel J.Kovachev.Det skal spilles fem runder på Lambertseter
gård. 1.runde spilles i kveld kl.19.Vinneren får 5000 kr.Jeg vil følge
litt ekstra med mine lagkamerater fra Sarpsborg, Shemsi Rukovci,
Raad Mirza og Driton Jashari. Lykke til, kara!

4 kommentarer

Shemsi Rukovci

25.04.2017 kl.11:31

Tusen takk Joachim.Jeg føler ofta din blogg som er veldi rik med sjakk info....Det er trist men sant. Jeg kan ikke spille mer turneringer i sjakk(hadde avbrytt i 10 år ,forskte komme tilbake men de går ikke,pg.av helse problemer)

Etter en god start kunne jeg ikke fortsette normalt, jeg blir for sliten til å kunne å klare å spille normalt,fordi tretthet bidratt mye i min konsentrasjon og knapt kom seg til slutt o ikke avbrytte turneringen(andra gång på rad,samma problem hadde nest sist turnering okså)Første dagen spilte jeg uavgjort mot FM Ward Al-Tarbosh , og vant mot Vebjørn Selbekk, mens i de neste to dagene, klarte jeg ikke å spille po grund av helse problemer. I nestan kommer o spela bara seri lag kamper på behov

Joachim Solberg

25.04.2017 kl.16:17

Det var trist, Shemsi. Du er veldig viktig ressurs for sjakkmiljøet. Håpe du vil være med litt fortsatt, selv om du må trappe ned.

Shemsi Rukovci

25.04.2017 kl.17:38

Tusen takk Joachim.Jeg ska prova bli ferdi me Vårturneringen i Sarpsborg.En spil i uka ikke stor problem, men lang turneringer går ikke, fordi min skadde toler ikke o site lang tid.Jeg har fått helse konsekvenser av denne siste turneringen och våger ikke prove mer.På andra sidan kontakt og aktivitet i Sarpsborg Sjakk klubb har hjelpet veldi mye i social liv.Så jeg må finne en balans me sjakk,ikke spela mer enn kroppen tåler.

Joachim Solberg

25.04.2017 kl.22:23

Ok, du får finne din vei, Shemsi. Veldig positivt hvis du er med litt fremover, men du får finne en vei fremover. Veldig trivelig å ha deg med i klubben!

Skriv en ny kommentar

hits